Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andreas1_michaelides@hotmail.com A.Y.M.A.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Kounnas is nu in balbezit. Omerou verovert de bal door een tackle van achteren. Omerou met een sublieme pass. Raşit is nu in balbezit. Raşit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ergün verovert de bal door een tackle van achteren. Hürses is nu in balbezit. Ergün verovert de bal door een tackle van achteren. Kotsonis rent richting de bal. Kotsonis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hürses heeft problemen om de bal te vangen. Okkarides rent richting de bal. Okkarides passt de bal zonder na te denken. Kotsonis rent richting de bal. Kotsonis schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Thoma speelt de bal door. Ergün rent richting de bal. Hürses maakt een afschuwelijke overtreding. Hürses krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Hürses met een sublieme pass. Gündüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifides bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündüz verovert de bal door een tackle van achteren. Gündüz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Thoma trapt de bal weg van het doel. Ayiomamitis rent richting de bal. Ayiomamitis speelt de bal door. Kotsonis is nu in balbezit. Kotsonis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ergün kopt de bal weg. Okkarides rent richting de bal. Okkarides passt de bal in één keer door. Kotsonis is nu in balbezit. Kotsonis draait met de bal, schiet en ... Louvaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andreas1_michaelides@hotmail.com 37%, A.Y.M.A. 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andreas1_michaelides@hotmail.com - A.Y.M.A. 0:0

66e minuut.
Omerou probeert naar een medespeler te passen. Gündüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündüz passt de bal in één keer door. Raşit bereikt de bal nog maar net als eerste. Raşit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andreas1_michaelides@hotmail.com 43%, A.Y.M.A. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andreas1_michaelides@hotmail.com - A.Y.M.A. 0:0