Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PLAKI marcteam
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 12.6
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinides verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinides met een sublieme pass. Daar is Ayman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayman schiet op doel. Neofytides bokst de bal weg.

11e minuut.
Kamarlingos rent richting de bal. Kamarlingos passt de bal met de wreef. Kounnides bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamarlingos verovert de bal door een tackle van achteren. Kamarlingos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Çağnan probeert naar een medespeler te passen. Constantinides is nu in balbezit. Hadjicontanti begaat een overtreding. Hadjicontanti krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Uyguner geeft een lange en hoge pass. Constantinides kopt de bal weg. Daar is Laifis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayman rent richting de bal. Ayman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mouchtaris is nu in balbezit. Mouchtaris geeft een hoge lob. Klungelig pakt Uyguner de bal. Ayman is nu in balbezit. Ayman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Çağnan rent richting de bal. Kyprianou verovert de bal door een tackle van achteren. Kyprianou probeert naar een medespeler te passen. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLAKI 40%, marcteam 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PLAKI - marcteam 0:0

49e minuut.
Çağnan met een sublieme pass. Constantinides bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounnides probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laifis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantinides geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Shialis geeft een lange en hoge pass. Okkas rent richting de bal. Okkas passt de bal in één keer door. Ayman is nu in balbezit. Ayman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kyprianou onderschept slim de pass. Kyprianou speelt de bal door. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan schiet op doel. Shialis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PLAKI - marcteam 0:1

59e minuut.
Kounnides verovert de bal door een tackle van achteren. Kleovoulou is nu in balbezit. Kleovoulou geeft een hoge lob. Amca is nu in balbezit. Amca geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ayman is nu in balbezit. Ayman draait met de bal, schiet en ... Neofytides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Constantinides met een sublieme pass. Kamarlingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamarlingos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ayman de bal. Ayman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Kleovoulou rent richting de bal. Kyprianou onderschept slim de pass. Kyprianou geeft een hoge lob. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hadjicontanti rent richting de bal. Constantinides rent richting de bal. Constantinides met een sublieme pass. Camgöz rent richting de bal. Camgöz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLAKI 43%, marcteam 57%.
PLAKI - marcteam 0:1