Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.Y.M.A. palios dimis
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Nicolaou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Türkseven met de inworp. Symeon rent richting de bal. Symeon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Omerou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayiomamitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Symeon onderschept slim de pass. Daar is Sırrı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sırrı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hürses is nu in balbezit. Symeon verovert de bal door een tackle van achteren. Symeon probeert naar een medespeler te passen. Sırrı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Türkseven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Symeon kan de bal niet met de borst controleren. Ayiomamitis is nu in balbezit. Symeon onderschept slim de pass. Symeon passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Raşit probeert naar een medespeler te passen. Tosunoğlu geeft een lange en hoge pass. Gündüz is nu in balbezit. Gündüz haalt uit met een fantastische trap. Oreinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicolaou trapt de bal weg van het doel. Camgöz kopt de bal weg. Symeon is nu in balbezit. Symeon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Camgöz is nu in balbezit. Ayiomamitis onderschept slim de pass. Gündüz speelt de bal door. Raşit is nu in balbezit. Raşit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Aziz geeft een hoge lob. Ayiomamitis heeft problemen om de bal te vangen. Hürses rent richting de bal. Symeon onderschept slim de pass. Symeon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Symeon rent richting de bal. Symeon schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Türkseven rent richting de bal. Türkseven geeft een lange en hoge pass. Ceylanlı heeft problemen om de bal te vangen. Sırrı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.Y.M.A. 64%, palios dimis 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.Y.M.A. - palios dimis 0:0

48e minuut.
Nicolaou passt de bal zonder na te denken. Gündüz rent richting de bal. Gündüz passt de bal met de wreef. Raşit bereikt de bal nog maar net als eerste. Raşit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ayiomamitis rent richting de bal. Camgöz rent richting de bal. Camgöz passt de bal in één keer door. Daar is Raşit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raşit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.Y.M.A. - palios dimis 1:0

67e minuut.
Omerou is nu in balbezit. Türkseven verovert de bal door een tackle van achteren. Türkseven geeft een lange en hoge pass. Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.Y.M.A. - palios dimis 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.Y.M.A. 51%, palios dimis 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.Y.M.A. - palios dimis 1:1