Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ozcan Α.E.Λ
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztoprak verovert de bal door een tackle van achteren. Öztoprak geeft de bal voor. Aziz rent richting de bal. Aziz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ozcan - Α.E.Λ 0:1

33e minuut.
Kaçar probeert de bal met de borst te controleren. Kaçar speelt de bal door. Yiangoudakis heeft problemen om de bal te vangen. Yiangoudakis haalt uit met een fantastische trap. Tokatlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ozcan - Α.E.Λ 1:1

39e minuut.
Kürşat met een snelle inworp. Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar geeft een hoge lob. Yiangoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiangoudakis draait met de bal, schiet en ... Tokatlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ozcan 52%, Α.E.Λ 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ozcan - Α.E.Λ 1:1

50e minuut.
Kaçar passt de bal met de wreef. Parpas speelt de bal door. Zembashis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiangoudakis is nu in balbezit. Yiangoudakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz passt de bal in één keer door. Yiangoudakis rent richting de bal. Yiangoudakis draait met de bal, schiet en ... Physentzides probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Yiangoudakis verovert de bal door een tackle van achteren. Yiangoudakis met een sublieme pass. Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar draait met de bal, schiet en ... Tokatlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ozcan - Α.E.Λ 2:1

87e minuut.
Parpas verovert de bal door een tackle van achteren. Parpas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Siailis de bal. Aziz is nu in balbezit. Aziz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kythreotis met een harde bal richting middenveld. Kaçar kopt de bal weg. Daar is Constantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiangoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiangoudakis draait met de bal, schiet en ... Tokatlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ozcan 53%, Α.E.Λ 47%.
ozcan - Α.E.Λ 2:1