Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ac omonoia ozcan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Başak met een harde bal richting middenveld. Özgür kopt de bal weg. Daar is Sırrı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Özgür rent richting de bal. Özgür probeert naar een medespeler te passen. Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit haalt uit met een fantastische trap. Kythreotis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ac omonoia - ozcan 1:0

11e minuut.
Daar is Yücel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yücel geeft een lange en hoge pass. Özgür rent richting de bal. Kaçar verovert de bal door een tackle van achteren. Kaçar schiet op doel. Spyrou bokst de bal weg.

13e minuut.
Başyiğit kopt de bal weg. Daar is Yücel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yücel probeert naar een medespeler te passen. Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaçar de bal onder controle te krijgen. Özgür is nu in balbezit. Özgür passt de bal zonder na te denken. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Papaioannou de bal onder controle te krijgen. Özgür is nu in balbezit. Özgür draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ac omonoia - ozcan 2:0

21e minuut.
Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar onderschept slim de pass. Met opzet legt Başyiğit zijn tegenspeler op de grond. Başyiğit krijgt een gele kaart. Kaçar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kaçar kan niet meer verder spelen. Krassas komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Siailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis geeft een hoge lob. Karamanis kopt de bal weg. Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit haalt uit met een fantastische trap. Kythreotis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Sırrı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Münir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özgür rent richting de bal. Özgür geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Karamanis is nu in balbezit. Karamanis geeft de bal voor. Klungelig pakt Siailis de bal. Başyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Başyiğit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac omonoia 43%, ozcan 57%.
ac omonoia - ozcan 2:0

55e minuut.
Klungelig pakt Lemesios de bal. Lemesios met een sublieme pass. Stefanou speelt de bal door. Krassas bereikt de bal nog maar net als eerste. Krassas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Özgür passt de bal met de wreef. Münir geeft een lange en hoge pass. Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Siailis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ac omonoia - ozcan 3:0

59e minuut.
Münir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krassas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanis verovert de bal door een tackle van achteren. Karamanis met een sublieme pass. Başyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Münir de bal. Koureas maakt een afschuwelijke overtreding. Münir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Münir met een snel genomen vrije trap. Siailis is nu in balbezit. Siailis passt de bal met de wreef. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lemesios passt de bal zonder na te denken. Papaioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papaioannou wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Papaioannou kan niet meer verder spelen. Varer komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Karamanis passt de bal met de wreef. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Koureas begaat een overtreding. Özgür moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Özgür kan niet meer verder spelen. Xenofidos komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Xenofidos rent richting de bal. Xenofidos speelt de bal door. Başyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Başyiğit draait met de bal, schiet en ... Kythreotis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ac omonoia - ozcan 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac omonoia 46%, ozcan 54%.
ac omonoia - ozcan 4:0