Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chedly123 zola
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
El Ouaer heeft problemen om de bal te vangen. El Ouaer passt de bal met de wreef. Skhiri speelt de bal door. Azzouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzouz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chedly123 - zola 0:1

17e minuut.
Bargui rent richting de bal. Ben Hassine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bargui raakt geblesseerd tijdens het duel. El Ouaer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Azzouz is nu in balbezit. Ghenania rent richting de bal. Azzouz verovert de bal door een tackle van achteren. Azzouz schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Kanzari onderschept slim de pass. Hosni onderschept slim de pass. Hosni passt de bal met de wreef. Skhiri rent richting de bal. Skhiri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kassem passt de bal zonder na te denken. Ben Hassine rent richting de bal. Suri onderschept slim de pass. Titsi onderschept slim de pass. Titsi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Horta is nu in balbezit. Skhiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Horta zijn tegenspeler op de grond. Skhiri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skhiri kan niet meer verder spelen. Abbes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chedly123 65%, zola 35%.
chedly123 - zola 0:1

61e minuut.
Hosni passt de bal met de wreef. Azzouz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azzouz. Azzouz krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Horta is nu in balbezit. Horta met een sublieme pass. Ben Hassine bereikt de bal nog maar net als eerste. Titsi is nu in balbezit. Titsi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kassem probeert naar een medespeler te passen. Titsi rent richting de bal. Titsi passt de bal in één keer door. Elabasaniri is nu in balbezit. Elabasaniri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Abbes de bal. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta passt de bal zonder na te denken. Ben Hassine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hassine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is El Hadden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elabasaniri rent richting de bal. Elabasaniri passt de bal in één keer door. Ben Hassine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hassine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chedly123 43%, zola 57%.
chedly123 - zola 0:1