Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mohamedall nassreddine
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.6
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Chechia is nu in balbezit. El Habend Foqui onderschept slim de pass. El Habend Foqui passt de bal met de wreef. Ratouli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratouli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
El Habend Foqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratouli verovert de bal door een tackle van achteren. Ratouli passt de bal met de wreef. Chechia rent richting de bal. Chechia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedall - nassreddine 1:0

12e minuut.
Ratouli rent richting de bal. Ratouli passt de bal met de wreef. Chechia is nu in balbezit. Chechia schiet op doel. Traore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedall - nassreddine 2:0

17e minuut.
Ghorbel is nu in balbezit. El Habend Foqui onderschept slim de pass. El Habend Foqui met een sublieme pass. Chechia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chechia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedall - nassreddine 3:0

33e minuut.
Ratouli rent richting de bal. Ratouli passt de bal in één keer door. Chechia rent richting de bal. Chechia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedall - nassreddine 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamedall 35%, nassreddine 65%.
mohamedall - nassreddine 4:0

54e minuut.
Benabdellah verovert de bal door een tackle van achteren. Dabboub is nu in balbezit. Clayton rent richting de bal. Dabboub is nu in balbezit. Dabboub draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
El Habend Foqui is nu in balbezit. El Habend Foqui geeft een hoge lob. Belbajid probeert de bal aan de voet te houden. Ratouli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratouli passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Guezmir met de inworp. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui passt de bal zonder na te denken. Clayton bereikt de bal nog maar net als eerste. Clayton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Dabboub verovert de bal door een tackle van achteren. Dabboub geeft de bal voor. Klungelig pakt El Habend Foqui de bal. Alaoui rent richting de bal. Alaoui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamedall 58%, nassreddine 42%.
mohamedall - nassreddine 4:0