Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA BIZERTE taraji tounsi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


16e minuut.
Jerbi schiet op doel. Benabdellah is nu in balbezit. Ghodhbane legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benabdellah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malle neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malle rent richting de bal. Malle draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt M`Hadhebi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA BIZERTE - taraji tounsi 1:0

24e minuut.
Malle is nu in balbezit. Jerbi rent richting de bal. Jerbi draait met de bal, schiet en ... Malle maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA BIZERTE - taraji tounsi 2:0

27e minuut.
El Hadden rent richting de bal. El Hadden probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Guemamdia de bal onder controle te krijgen. Jerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerbi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Benabdellah kopt de bal weg. M`Hadhebi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malle is nu in balbezit. Malle schiet op doel. Boujelbene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA BIZERTE - taraji tounsi 3:0

37e minuut.
Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naqid. Benabderrazik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Makhloufi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Huayata rent richting de bal. Huayata haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Souyah geeft de bal voor. El Hadden is nu in balbezit. Met opzet legt Dradeni zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dradeni moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dradeni schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA BIZERTE 52%, taraji tounsi 48%.
CA BIZERTE - taraji tounsi 3:0

61e minuut.
Inworp. El Hadden met de inworp. Guemamdia speelt de bal door. Rihmaian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rihmaian geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hosni geeft een lange en hoge pass. El Hadden kopt de bal weg. Benabderrazik is nu in balbezit. Huayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA BIZERTE - taraji tounsi 3:1

79e minuut.
Boujelbene probeert naar een medespeler te passen. Guemamdia rent richting de bal. Rihmaian onderschept slim de pass. Rihmaian geeft een lange en hoge pass. Huayata springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA BIZERTE - taraji tounsi 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA BIZERTE 59%, taraji tounsi 41%.
CA BIZERTE - taraji tounsi 3:2