Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zzzzzzz zebe
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek passt de bal zonder na te denken. Riafa rent richting de bal. Riafa draait met de bal, schiet en ... Kriden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zzzzzzz - zebe 1:0

17e minuut.
Taïder bereikt de bal nog maar net als eerste. Taïder geeft de bal voor. Abdeli Osmani probeert de bal aan de voet te houden. Guitouni is nu in balbezit. Guitouni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzzzzzz 45%, zebe 55%.
zzzzzzz - zebe 1:0

47e minuut.
Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Amdouni verovert de bal door een tackle van achteren. Amdouni speelt de bal door. Huayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayata haalt uit met een fantastische trap. Ariffadillah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zzzzzzz - zebe 1:1

56e minuut.
Amdouni onderschept slim de pass. Amdouni geeft een hoge lob. Daar is Derbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huayata is nu in balbezit. Huayata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Taïder geeft een lange en hoge pass. Jawachi rent richting de bal. Jawachi geeft de bal voor. Huayata is nu in balbezit. Huayata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Benmbarek met de inworp. Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riafa is nu in balbezit. Riafa geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
zzzzzzz - zebe 2:1

79e minuut.
Abdeli Osmani is nu in balbezit. Abdeli Osmani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Azzouz de bal. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Julousuni kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert El-Chamid de bal onder controle te krijgen. Huayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zabi is nu in balbezit. Zabi geeft een lange en hoge pass. Reis probeert naar een medespeler te passen. Huayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ariffadillah met een harde bal richting middenveld. Daar is Guitouni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riafa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guitouni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Guitouni kan niet meer verder spelen. Mhedhki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzzzzzz 50%, zebe 50%.
zzzzzzz - zebe 2:1