Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MENZEL BOUZELFA v dgf teey terr
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 13.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Nôomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nôomen passt de bal zonder na te denken. Chechia rent richting de bal. Marzaoubi verovert de bal door een tackle van achteren. Marzaoubi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mnakri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nefzi met een snelle inworp. Yahia is nu in balbezit. Yahia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tiabi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chehaïbi met de inworp. Yahia rent richting de bal. Yahia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Khalfaoui geeft een hoge lob. Inworp. Louvini met de inworp. Marzaoubi rent richting de bal. Marzaoubi geeft de bal voor. Bouchioua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nôomen rent richting de bal. Nôomen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MENZEL BOUZELFA - v dgf teey terr 1:0

31e minuut.
Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir verovert de bal door een tackle van achteren. Tamir passt de bal met de wreef. Nôomen rent richting de bal. Nôomen schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fekhi rent richting de bal. Fekhi passt de bal in één keer door. Nôomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nôomen schiet op doel. Bouchioua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MENZEL BOUZELFA - v dgf teey terr 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MENZEL BOUZELFA 49%, v dgf teey terr 51%.
MENZEL BOUZELFA - v dgf teey terr 2:0

56e minuut.
Nôomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahradi onderschept slim de pass. Fahradi geeft de bal voor. Mhedhbi rent richting de bal. Mhedhbi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tamir rent richting de bal. Tamir speelt de bal door. Femah rent richting de bal. Femah draait met de bal, schiet en ... Ghazouani probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Fahradi geeft de bal voor. Inworp. Al-Dosari met de inworp. Femah is nu in balbezit. Femah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MENZEL BOUZELFA 41%, v dgf teey terr 59%.
MENZEL BOUZELFA - v dgf teey terr 2:0