Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club sportif africain v dgf teey terr
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mhedhbi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Benzarti de bal onder controle te krijgen. Chehaïbi is nu in balbezit. Chehaïbi schiet op doel. Horta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club sportif africain - v dgf teey terr 0:1

10e minuut.
Benzekri is nu in balbezit. Fahradi onderschept slim de pass. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribiero onderschept slim de pass. Ribiero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chehaïbi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khoury. Chehaïbi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yahia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mhedhbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mhedhbi schiet op doel. Horta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club sportif africain - v dgf teey terr 0:2

28e minuut.
Chechia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribiero verovert de bal door een tackle van achteren. Ribiero speelt de bal door. Benzekri rent richting de bal. Benzekri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club sportif africain - v dgf teey terr 1:2

31e minuut.
Chehaïbi rent richting de bal. Chehaïbi geeft de bal voor. Daar is Shadi Fahmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yahia rent richting de bal. Yahia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nefzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia schiet op doel. Horta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club sportif africain - v dgf teey terr 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportif africain 50%, v dgf teey terr 50%.
club sportif africain - v dgf teey terr 1:3

48e minuut.
Fahradi passt de bal in één keer door. Ribiero is nu in balbezit. Fahradi rent richting de bal. Ribiero verovert de bal door een tackle van achteren. Ribiero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Khalfaoui probeert de bal aan de voet te houden. Benzekri is nu in balbezit. Khalfaoui rent richting de bal. Benzekri verovert de bal door een tackle van achteren. Benzekri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
club sportif africain - v dgf teey terr 2:3

64e minuut.
Chechia onderschept slim de pass. Fahradi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shadi Fahmi. Fahradi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fahradi kan niet meer verder spelen. Ghazouani komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Fahradi kopt de bal weg. Al-Tizieriani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benhalimaya. Al-Tizieriani roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Al-Tizieriani kan niet meer verder spelen. El-Ubaid komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportif africain 39%, v dgf teey terr 61%.
club sportif africain - v dgf teey terr 2:3