Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
v dgf teey terr club sportif africain
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Shadi Fahmi passt de bal in één keer door. Chechia rent richting de bal. Chechia geeft de bal voor. Mnari geeft een hoge lob. Siamiadi kopt de bal weg. Dardouri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Shadi Fahmi probeert naar een medespeler te passen. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Shadi Fahmi de bal. Shadi Fahmi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Attayer met een snelle inworp. Shadi Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shadi Fahmi passt de bal met de wreef. Belbajid rent richting de bal. Belbajid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Nefzi passt de bal zonder na te denken. Yahia is nu in balbezit. Yahia passt de bal in één keer door. Daar is Mhedhbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mhedhbi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
v dgf teey terr - club sportif africain 1:0

41e minuut.
Fahradi is nu in balbezit. Ribiero onderschept slim de pass. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribiero onderschept slim de pass. Ribiero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v dgf teey terr 66%, club sportif africain 34%.
v dgf teey terr - club sportif africain 1:0

62e minuut.
Mnari speelt de bal door. Ribiero rent richting de bal. Siamiadi rent richting de bal. Ribiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribiero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Khoury passt de bal met de wreef. Belbajid is nu in balbezit. Khalfaoui rent richting de bal. Ribiero onderschept slim de pass. Ribiero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v dgf teey terr 44%, club sportif africain 56%.
v dgf teey terr - club sportif africain 1:0