Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atake club sportife sfax
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 22
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Ingin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalfaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Khalfaoui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baaji wilt de vrije trap nemen. El-Akil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Khalfaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalfaoui haalt uit met een fantastische trap. Jait kopt de bal weg. Klungelig pakt Khalfaoui de bal. Khalfaoui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Baaji is nu in balbezit. Jait verovert de bal door een tackle van achteren. Jait passt de bal in één keer door. Tazariani is nu in balbezit. Tazariani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Neagone is nu in balbezit. Neagone speelt de bal door. Khalfaoui rent richting de bal. Baaji is nu in balbezit. Baaji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atake - club sportife sfax 1:0

18e minuut.
Denden geeft een hoge lob. Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhadmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mhadmi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tazariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Denden verovert de bal door een tackle van achteren. Denden passt de bal in één keer door. Khalfaoui rent richting de bal. Khalfaoui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Neagone is nu in balbezit. Atocha onderschept slim de pass. Atocha passt de bal zonder na te denken. Tazariani is nu in balbezit. Tazariani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atake 59%, club sportife sfax 41%.
atake - club sportife sfax 1:0

47e minuut.
Neagone is nu in balbezit. Tazariani verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayari. Tazariani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tazariani kan niet meer verder spelen. Ayari speelt de bal door. Tebet komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Khodbane kopt de bal weg. Daar is Ejukezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denden is nu in balbezit. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ayari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Khodbane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mhadmi is nu in balbezit. Mhadmi schiet op doel. Kriden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Belloumi probeert de bal met de borst te controleren. Belloumi passt de bal in één keer door. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atake 53%, club sportife sfax 47%.
atake - club sportife sfax 1:0