Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club sportif africain Esperence
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Ramhe passt de bal zonder na te denken. Gabsi rent richting de bal. Tizie rent richting de bal. Tizie draait met de bal, schiet en ... Horta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club sportif africain - Esperence 0:1

19e minuut.
El Oualhazi met een sublieme pass. Benzarti rent richting de bal. Tizie verovert de bal door een tackle van achteren. Tizie probeert de bal met de borst te controleren. Tizie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hakala geeft een hoge lob. Gabsi heeft problemen om de bal te vangen. Nabli rent richting de bal. Tizie verovert de bal door een tackle van achteren. Tizie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Manai speelt de bal door. Ramhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramhe speelt de bal door. Tizie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tizie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club sportif africain - Esperence 0:2

35e minuut.
Ramhe onderschept slim de pass. Nabli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramhe met een sublieme pass. Tizie is nu in balbezit. Tizie draait met de bal, schiet en ... Horta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
El-Ubaid rent richting de bal. Ben Nasr verovert de bal door een tackle van achteren. Ribiero is nu in balbezit. El-Ubaid rent richting de bal. El-Ubaid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
El-Ubaid is nu in balbezit. Haddar rent richting de bal. El-Ubaid onderschept slim de pass. El-Ubaid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club sportif africain - Esperence 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportif africain 45%, Esperence 55%.
club sportif africain - Esperence 1:2

53e minuut.
Ribiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribiero geeft een hoge lob. Haddar controleert de bal met de borst. El-Ubaid is nu in balbezit. El-Ubaid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club sportif africain - Esperence 2:2

67e minuut.
Tizie is nu in balbezit. Benzarti rent richting de bal. Tizie verovert de bal door een tackle van achteren. Tizie draait met de bal, schiet en ... Horta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club sportif africain - Esperence 2:3

83e minuut.
Shadi Fahmi rent richting de bal. Ab Abel Udarnah onderschept slim de pass. Ab Abel Udarnah speelt de bal door. Tizie is nu in balbezit. Tizie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportif africain 52%, Esperence 48%.
club sportif africain - Esperence 2:3