Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club sportife sfax club sportif africain
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
4 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Attayer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shadi Fahmi met een sublieme pass. Mnari probeert naar een medespeler te passen. Benzekri is nu in balbezit. Benzekri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club sportife sfax - club sportif africain 0:1

27e minuut.
Ribiero passt de bal in één keer door. Leloup is nu in balbezit. Leloup probeert naar een medespeler te passen. Benzekri rent richting de bal. Benzekri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribiero rent richting de bal. Met opzet legt Salim zijn tegenspeler op de grond. Ribiero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ribiero kan niet meer verder spelen. El-Ubaid komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Attayer met een snelle inworp. Shadi Fahmi geeft een hoge lob. Salim rent richting de bal. Benzekri onderschept slim de pass. Benzekri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ingin passt de bal in één keer door. Daar is Tebet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tebet geeft een lange en hoge pass. Gabsi speelt de bal door. Atocha rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club sportife sfax - club sportif africain 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportife sfax 40%, club sportif africain 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club sportife sfax - club sportif africain 1:1

70e minuut.
Atocha passt de bal met de wreef. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet passt de bal in één keer door. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
club sportife sfax - club sportif africain 2:1

80e minuut.
Ingin verovert de bal door een tackle van achteren. Ingin geeft een hoge lob. Attayer is nu in balbezit. Atocha onderschept slim de pass. Atocha haalt uit met een fantastische trap. Horta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportife sfax 35%, club sportif africain 65%.
club sportife sfax - club sportif africain 2:1