Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atake zebe
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Julousuni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jnayeh. Julousuni raakt geblesseerd tijdens het duel. Guitouni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ejukezi heeft problemen om de bal te vangen. Badra rent richting de bal. Badra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Julousuni onderschept slim de pass. Badra is nu in balbezit. Badra haalt uit met een fantastische trap. Daar is Neagone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neagone passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jnayeh onderschept slim de pass. Guitouni onderschept slim de pass. Guitouni speelt de bal door. Khalfaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalfaoui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zitoumi passt de bal in één keer door. Jelassi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaleel Hajjaji. Kaleel Hajjaji krijgt een gele kaart. Zitoumi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guitouni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atake 58%, zebe 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atake - zebe 0:0

48e minuut.
Amdouni met een snelle inworp. Julousuni probeert de bal met de borst te controleren. Jnayeh begaat een overtreding. Jnayeh krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Neagone kopt de bal weg. Klungelig pakt Julousuni de bal. Julousuni met een sublieme pass. Badra bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atake - zebe 0:1

81e minuut.
Baaji speelt de bal door. Reis is nu in balbezit. Reis passt de bal zonder na te denken. Badra bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Guitouni speelt de bal door. Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jelassi. Jelassi krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Guitouni rent richting de bal. Guitouni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalfaoui is nu in balbezit. Khalfaoui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atake - zebe 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atake 62%, zebe 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atake - zebe 1:1