Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tunisi sbiba
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Hanna geeft de bal voor. Klungelig pakt Haytham de bal. Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi is nu in balbezit. M`Hadhebi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rouissi heeft problemen om de bal te vangen. Bolgofiani speelt de bal door. Daar is Suwannakeeree, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi draait met de bal, schiet en ... Belloumi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benzarti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzarti haalt uit met een fantastische trap. Belloumi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Sellimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammadou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammadou passt de bal met de wreef. M`Hadhebi is nu in balbezit. M`Hadhebi haalt uit met een fantastische trap. Belloumi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani passt de bal zonder na te denken. Suwannakeeree rent richting de bal. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi draait met de bal, schiet en ... Belloumi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ettayamar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tunisi - sbiba 0:1

34e minuut.
Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiene passt de bal in één keer door. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert M`Hadhebi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tunisi - sbiba 1:1

37e minuut.
Lahcen trapt de bal weg van het doel. M`Hadhebi kopt de bal weg. Daar is Haytham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
M`Hadhebi is nu in balbezit. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi passt de bal in één keer door. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tunisi - sbiba 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tunisi 67%, sbiba 33%.
tunisi - sbiba 1:2

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Suwannakeeree de bal onder controle te krijgen. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani passt de bal zonder na te denken. M`Hadhebi is nu in balbezit. M`Hadhebi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tunisi - sbiba 1:3

71e minuut.
Abdulla heeft problemen om de bal te vangen. Abdulla passt de bal zonder na te denken. Ettayamar is nu in balbezit. Suwannakeeree verovert de bal door een tackle van achteren. Suwannakeeree schiet op doel. Belloumi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tunisi 50%, sbiba 50%.
tunisi - sbiba 1:3