Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sbiba tunisi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Benzarti verovert de bal door een tackle van achteren. Benzarti met een sublieme pass. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ettayamar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Thabet probeert naar een medespeler te passen. Khouaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Khouaja geeft een lange en hoge pass. Suwannakeeree springt en kopt de bal. Belloumi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sbiba - tunisi 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Rouissi de bal. Rouissi passt de bal met de wreef. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sbiba - tunisi 1:1

18e minuut.
Souayah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tounsi komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Hanna geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benzarti met een snelle inworp. M`Hadhebi is nu in balbezit. M`Hadhebi draait met de bal, schiet en ... Belloumi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Hamdan geeft de bal voor. Inworp. Benzarti met de inworp. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi geeft de bal voor. Belloumi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Rouissi passt de bal zonder na te denken. Hammadou bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Akram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sbiba - tunisi 1:2

34e minuut.
Al-Akram is nu in balbezit. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram is nu in balbezit. Al-Akram haalt uit met een fantastische trap. Lahcen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sbiba - tunisi 1:3

41e minuut.
Tounsi geeft een lange en hoge pass. Khouaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Rouissi passt de bal zonder na te denken. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Rouissi passt de bal zonder na te denken. Al-Akram is nu in balbezit. Al-Akram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sbiba 42%, tunisi 58%.
sbiba - tunisi 1:3

56e minuut.
Khouaja met de inworp. Klungelig pakt Bolgofiani de bal. Bolgofiani geeft een lange en hoge pass. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sbiba - tunisi 2:3

68e minuut.
Klungelig pakt Bouzaiene de bal. M`Hadhebi is nu in balbezit. M`Hadhebi probeert naar een medespeler te passen. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Hathazari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benzarti rent richting de bal. Benzarti passt de bal in één keer door. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ... Belloumi bokst de bal weg.

71e minuut.
Hathazari geeft de bal voor. Inworp. Benzarti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. M`Hadhebi rent richting de bal. M`Hadhebi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sbiba 27%, tunisi 73%.
sbiba - tunisi 2:3