Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
etoil !
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Chechia is nu in balbezit. Abdulla verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulla passt de bal in één keer door. Bartholomeu rent richting de bal. Bartholomeu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hazalija is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Tebet rent richting de bal. Tebet haalt uit met een fantastische trap. Hammadou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
etoil - ! 0:1

25e minuut.
Kalabane geeft de bal voor. Khanchil kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hazalija de bal onder controle te krijgen. Boumijel rent richting de bal. Boumijel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ben Jdidia speelt de bal door. El Assali rent richting de bal. El Assali met een sublieme pass. Tebet is nu in balbezit. Tebet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
etoil - ! 0:2

38e minuut.
Fekhi is nu in balbezit. Mouelhi verovert de bal door een tackle van achteren. Mouelhi probeert naar een medespeler te passen. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: etoil 53%, ! 47%.
etoil - ! 0:2

56e minuut.
Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Messaouy met een sublieme pass. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah draait met de bal, schiet en ... Hammadou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
etoil - ! 0:3

58e minuut.
Bartholomeu rent richting de bal. Bartholomeu speelt de bal door. Boumijel is nu in balbezit. Boumijel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ariffadillah trapt de bal weg van het doel. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah passt de bal in één keer door. Tebet rent richting de bal. Tebet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chechia geeft een lange en hoge pass. Daar is Messaouy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tebet is nu in balbezit. Tebet haalt uit met een fantastische trap. Hammadou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
etoil - ! 0:4

78e minuut.
Suleiman geeft de bal voor. Inworp. Abid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartholomeu controleert de bal met de borst. Bartholomeu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: etoil 55%, ! 45%.
etoil - ! 0:4
!