Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
! etoil
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Al-Dosary geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mouelhi met de inworp. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Azzouz is nu in balbezit. Abid onderschept slim de pass. Abid speelt de bal door. Boumijel rent richting de bal. Boumijel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ! 58%, etoil 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
! - etoil 0:0

49e minuut.
Mouelhi kopt de bal weg. Daar is Tebet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amdouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet verovert de bal door een tackle van achteren. Tebet draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Amdouni trapt de bal weg. Ab Abel Udarnah kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Al-Dosary de bal onder controle te krijgen. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ariffadillah probeert naar een medespeler te passen. Hazalija kopt de bal weg. Daar is Kalabane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boumijel onderschept slim de pass. Boumijel draait met de bal, schiet en ... Ariffadillah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Amdouni passt de bal in één keer door. Abdelhamid is nu in balbezit. Tebet onderschept slim de pass. Tebet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
! - etoil 1:0

73e minuut.
Gomni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fekhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouelhi begaat een overtreding. Mouelhi krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Klungelig pakt Khanchil de bal. Inworp. Abdulla met de inworp. Abid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abid schiet op doel. Ariffadillah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
El Assali is nu in balbezit. El Assali probeert naar een medespeler te passen. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ! 48%, etoil 52%.
! - etoil 1:0
!