Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club sportifsfaxien Tawiel Bum
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Mtimet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bejaoui rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kouki. Bejaoui wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Malle geeft een hoge lob. Riahi kopt de bal weg. Sghaïer heeft problemen om de bal te vangen. Obeid is nu in balbezit. Obeid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Er-Rai geeft een hoge lob. Inworp. Riahi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sghaïer is nu in balbezit. Sghaïer haalt uit met een fantastische trap. Benzarti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportifsfaxien 47%, Tawiel Bum 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club sportifsfaxien - Tawiel Bum 0:0

71e minuut.
Malle passt de bal in één keer door. Figlis is nu in balbezit. Bellil maakt een afschuwelijke overtreding. Figlis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Figlis kan niet meer verder spelen. Chettaoui komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mechuragui rent richting de bal. Bejaoui is nu in balbezit. Bejaoui passt de bal zonder na te denken. Ramhe rent richting de bal. Ramhe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Bejaoui passt de bal zonder na te denken. Mtimet rent richting de bal. Mtimet speelt de bal door. Riahi is nu in balbezit. Riahi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bellil geeft de bal voor. Ismail kopt de bal weg. Klungelig pakt Sghaïer de bal. Bacha is nu in balbezit. Bacha passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportifsfaxien 45%, Tawiel Bum 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club sportifsfaxien - Tawiel Bum 0:0