Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tawiel Bum club sportifsfaxien
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Malle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacha probeert naar een medespeler te passen. Figlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Figlis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bacha geeft een lange en hoge pass. Haj Kacem kan de bal niet met de borst controleren. Haj Kacem passt de bal zonder na te denken. Haj-Saleh is nu in balbezit. Haj-Saleh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Salim onderschept slim de pass. Salim met een sublieme pass. Kouki speelt de bal door. Ramhe is nu in balbezit. Ramhe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Boumijel is nu in balbezit. Boumijel geeft een lange en hoge pass. Bejaoui kopt de bal weg. Boumijel bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumijel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Boumijel geeft de bal voor. Slama kopt de bal weg. Ramhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramhe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abid de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Riahi met een sublieme pass. Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Kacem rent richting de bal. Haj-Saleh is nu in balbezit. Haj-Saleh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Bum 47%, club sportifsfaxien 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tawiel Bum - club sportifsfaxien 0:0

53e minuut.
Malle met de inworp. Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Saleh met een sublieme pass. Haj Kacem rent richting de bal. Haj Kacem schiet op doel. Benzarti bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kouki rent richting de bal. Ramhe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mtimet. Ramhe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kouki komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bejaoui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chettaoui komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kouki probeert naar een medespeler te passen. Ismail rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramhe. Ramhe krijgt een gele kaart.

79e minuut.
El-Anwar onderschept slim de pass. Salim heeft problemen om de bal te vangen. Salim speelt de bal door. Ramhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramhe haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Bum 63%, club sportifsfaxien 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tawiel Bum - club sportifsfaxien 0:0