Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tunisi fc firas
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Rouissi passt de bal zonder na te denken. Titsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Titsi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

6e minuut.
Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Rouissi met een sublieme pass. Al-Akram rent richting de bal. Al-Akram heeft problemen om de bal te vangen. Al-Akram schiet op doel. Siamiadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Fehik is nu in balbezit. Fehik geeft een hoge lob. Salkin probeert de bal aan de voet te houden. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi geeft een lange en hoge pass. Belloumi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Hanna rent richting de bal. Hanna geeft een lange en hoge pass. Daar is Ettayamar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salkin is nu in balbezit. Salkin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Belloumi bokst de bal weg.

44e minuut.
Belloumi trapt de bal weg van het doel. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi met een sublieme pass. Al-Akram rent richting de bal. Al-Akram schiet op doel. Siamiadi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tunisi 74%, fc firas 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tunisi - fc firas 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tunisi 72%, fc firas 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tunisi - fc firas 0:0