Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc firas tunisi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Rouissi kopt de bal weg. Titsi is nu in balbezit. Titsi passt de bal zonder na te denken. Salkin is nu in balbezit. Salkin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Radhia is nu in balbezit. Radhia speelt de bal door. Salkin rent richting de bal. Titsi is nu in balbezit. Titsi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Souayah onderschept slim de pass. Souayah geeft een hoge lob. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc firas - tunisi 0:1

22e minuut.
Rouissi is nu in balbezit. Salkin verovert de bal door een tackle van achteren. Salkin met een sublieme pass. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Radhia rent richting de bal. Al-Akram begaat een overtreding. Radhia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radhia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ettayamar heeft problemen om de bal te vangen. Salkin rent richting de bal. Salkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Titsi rent richting de bal. Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Titsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Titsi schiet op doel. Belloumi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc firas - tunisi 1:1

42e minuut.
Tizie probeert de bal met de borst te controleren. Souayah verovert de bal door een tackle van achteren. Souayah met een sublieme pass. Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Titsi rent richting de bal. Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin schiet op doel. Ettayamar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belloumi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc firas - tunisi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc firas 29%, tunisi 71%.
fc firas - tunisi 2:1

50e minuut.
Falatah probeert de bal aan de voet te houden. Sellimi rent richting de bal. Sellimi speelt de bal door. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram draait met de bal, schiet en ... Siamiadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Chettaoui onderschept slim de pass. Chettaoui speelt de bal door. Salkin heeft problemen om de bal te vangen. Salkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc firas - tunisi 3:1

70e minuut.
Titsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Titsi speelt de bal door. Salkin is nu in balbezit. Titsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Titsi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Radhia passt de bal zonder na te denken. Salkin is nu in balbezit. Ettayamar is nu in balbezit. Salkin verovert de bal door een tackle van achteren. Salkin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc firas - tunisi 4:1

82e minuut.
Chettaoui speelt de bal door. Titsi rent richting de bal. Titsi passt de bal met de wreef. Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin haalt uit met een fantastische trap. Belloumi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belloumi probeert naar een medespeler te passen. Radhia kopt de bal weg. Ettayamar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salkin rent richting de bal. Salkin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc firas 25%, tunisi 75%.
fc firas - tunisi 4:1