Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sbiba fc firas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Attayer is nu in balbezit. Attayer passt de bal met de wreef. M`Hadhebi is nu in balbezit. M`Hadhebi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Messaouy de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
M`Hadhebi probeert naar een medespeler te passen. Messaouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree verovert de bal door een tackle van achteren. Suwannakeeree schiet op doel. Siamiadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Thabet rent richting de bal. Thabet speelt de bal door. Messaouy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sbiba - fc firas 1:0

15e minuut.
Thabet is nu in balbezit. Thabet passt de bal in één keer door. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. Siamiadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sbiba - fc firas 2:0

25e minuut.
Attayer onderschept slim de pass. Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani passt de bal met de wreef. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sbiba 39%, fc firas 61%.
sbiba - fc firas 2:0

47e minuut.
Suwannakeeree is nu in balbezit. Al-Quarani verovert de bal door een tackle van achteren. M`Hadhebi onderschept slim de pass. M`Hadhebi haalt uit met een fantastische trap. Messaouy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Attayer kopt de bal weg. M`Hadhebi is nu in balbezit. Chettaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi verovert de bal door een tackle van achteren. M`Hadhebi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chettaoui is nu in balbezit. Chettaoui passt de bal zonder na te denken. Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Titsi is nu in balbezit. Titsi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chettaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chettaoui geeft een lange en hoge pass. Salkin rent richting de bal. Titsi is nu in balbezit. Titsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is M`Hadhebi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chettaoui probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Falatah de bal. M`Hadhebi is nu in balbezit. M`Hadhebi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Attayer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khouaja komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Chettaoui met een sublieme pass. Titsi is nu in balbezit. Benzarti verovert de bal door een tackle van achteren. Salkin is nu in balbezit. Salkin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sbiba 42%, fc firas 58%.
sbiba - fc firas 2:0