Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
! club sportifsfaxien
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Bejaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejaoui geeft de bal voor. El Assali is nu in balbezit. Sghaïer verovert de bal door een tackle van achteren. Sghaïer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mtimet rent richting de bal. Tebet rent richting de bal. Mtimet rent richting de bal. Tebet verovert de bal door een tackle van achteren. Tebet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bacha is nu in balbezit. Bacha met een sublieme pass. Figlis is nu in balbezit. Figlis geeft een hoge lob. Ariffadillah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Figlis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sghaïer is nu in balbezit. El Assali schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. El Assali krijgt een gele kaart. Sghaïer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sghaïer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bacha met een sublieme pass. Ben Jdidia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obeid. Obeid krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sghaïer onderschept slim de pass. Sghaïer passt de bal met de wreef. Obeid is nu in balbezit. Obeid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Suleiman probeert naar een medespeler te passen. Dharah rent richting de bal. Dharah speelt de bal door. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet draait met de bal, schiet en ... Latfayak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ! 52%, club sportifsfaxien 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
! - club sportifsfaxien 0:0

49e minuut.
El Assali passt de bal zonder na te denken. Bacha is nu in balbezit. Dharah onderschept slim de pass. Tebet rent richting de bal. Tebet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Riahi is nu in balbezit. Riahi geeft een lange en hoge pass. Suleiman heeft problemen om de bal te vangen. Obeid is nu in balbezit. Obeid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Azzouz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riahi probeert naar een medespeler te passen. Obeid rent richting de bal. Sghaïer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sghaïer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Latfayak met een harde bal richting middenveld. El Assali rent richting de bal. Bacha rent richting de bal. Bacha geeft de bal voor. Suleiman speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Figlis neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalabane kopt de bal weg. El Assali probeert de bal aan de voet te houden. Sghaïer rent richting de bal. Sghaïer haalt uit met een fantastische trap. Ariffadillah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ! 48%, club sportifsfaxien 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
! - club sportifsfaxien 0:0
!