Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tawiel Bum sbiba
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Boumijel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet is nu in balbezit. Thabet passt de bal in één keer door. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Er-Rai is nu in balbezit. M`Hadhebi verovert de bal door een tackle van achteren. Mechuragui probeert naar een medespeler te passen. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bellil geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thabet met de inworp. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Er-Rai onderschept slim de pass. M`Hadhebi onderschept slim de pass. M`Hadhebi met een sublieme pass. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Benzarti probeert de bal aan de voet te houden. Benzarti speelt de bal door. Benzarti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzarti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suwannakeeree de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bellil rent richting de bal. Suwannakeeree verovert de bal door een tackle van achteren. Suwannakeeree passt de bal met de wreef. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi draait met de bal, schiet en ... Paal! Benzarti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Bum - sbiba 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Bum 77%, sbiba 23%.
Tawiel Bum - sbiba 0:1

47e minuut.
Suwannakeeree probeert naar een medespeler te passen. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechuragui rent richting de bal. M`Hadhebi verovert de bal door een tackle van achteren. M`Hadhebi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Bum - sbiba 0:2

50e minuut.
Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani met een sublieme pass. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree schiet op doel. Ben Slimane probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
El-Anwar bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Anwar geeft een lange en hoge pass. Bolgofiani probeert naar een medespeler te passen. Suwannakeeree heeft problemen om de bal te vangen. Suwannakeeree schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Salim geeft de bal voor. M`Hadhebi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramhe. M`Hadhebi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Bum 50%, sbiba 50%.
Tawiel Bum - sbiba 0:2