Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sbiba Tawiel Bum
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Kouki verovert de bal door een tackle van achteren. Benzarti verovert de bal door een tackle van achteren. Benzarti speelt de bal door. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mechuragui met een sublieme pass. Ramhe rent richting de bal. Kouki rent richting de bal. Kouki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sbiba - Tawiel Bum 0:1

20e minuut.
Attayer speelt de bal door. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi passt de bal in één keer door. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Benzarti heeft problemen om de bal te vangen. Slama bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzarti maakt een afschuwelijke overtreding. Benzarti krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Er-Rai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benzarti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzarti probeert naar een medespeler te passen. M`Hadhebi rent richting de bal. M`Hadhebi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ramhe is nu in balbezit. Kouki rent richting de bal. Ramhe rent richting de bal. Kouki rent richting de bal. Kouki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet passt de bal met de wreef. Ramhe is nu in balbezit. Ramhe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sbiba - Tawiel Bum 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sbiba 51%, Tawiel Bum 49%.
sbiba - Tawiel Bum 0:2

80e minuut.
Thabet is nu in balbezit. Thabet geeft de bal voor. Benzarti bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi is nu in balbezit. M`Hadhebi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kouki met een sublieme pass. Ramhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzarti is nu in balbezit. Ramhe rent richting de bal. Ramhe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sbiba 44%, Tawiel Bum 56%.
sbiba - Tawiel Bum 0:2