Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club sportifsfaxien tunisi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 14.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Sghaïer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sghaïer schiet op doel. Ettayamar probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Figlis neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Kriden is nu in balbezit. Bejaoui is nu in balbezit. Hanna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hanna krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Malle kopt de bal weg. Ettayamar probeert de bal met de borst te controleren. Ettayamar geeft een hoge lob. Al-Akram rent richting de bal. Al-Akram schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportifsfaxien 53%, tunisi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club sportifsfaxien - tunisi 0:0

52e minuut.
Mtimet bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Bejaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Haj Kacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Sghaïer is nu in balbezit. Haj Kacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Sghaïer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sghaïer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hamdan trapt de bal weg. Inworp. Mtimet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riahi geeft de bal voor. Paal!

74e minuut.
Ettayamar verovert de bal door een tackle van achteren. Ettayamar geeft de bal voor. Sellimi met een sublieme pass. Al-Akram rent richting de bal. Al-Akram haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Maghzaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghzaoui met een sublieme pass. Al-Akram is nu in balbezit. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Latfayak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Latfayak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportifsfaxien 36%, tunisi 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club sportifsfaxien - tunisi 0:0