Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nabil salas etoil
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Abu-Abdel rent richting de bal. Abu-Abdel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abdelhamid de bal. Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Clayton kopt de bal weg. Fekhi heeft problemen om de bal te vangen. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani heeft problemen om de bal te vangen. Bolgofiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nabil salas - etoil 1:0

19e minuut.
Abu-Abdel met een sublieme pass. Abu-Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abu-Abdel raakt geblesseerd tijdens het duel. Clayton met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hammadou trapt de bal weg. Bartholomeu kopt de bal weg. Hichem probeert de bal aan de voet te houden. Boumijel is nu in balbezit. Boumijel haalt uit met een fantastische trap. Dradeni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nabil salas - etoil 1:1

29e minuut.
Abdulla rent richting de bal. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta geeft een hoge lob. Bolgofiani rent richting de bal. Bolgofiani draait met de bal, schiet en ... Hammadou bokst de bal weg.

30e minuut.
Boumijel passt de bal zonder na te denken. Bartholomeu is nu in balbezit. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu onderschept slim de pass. Bartholomeu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fekhi is nu in balbezit. Abu-Abdel onderschept slim de pass. Abu-Abdel met een sublieme pass. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nabil salas 54%, etoil 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nabil salas - etoil 1:1

73e minuut.
Bartholomeu rent richting de bal. Clayton is nu in balbezit. Clayton probeert naar een medespeler te passen. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Abdelhamid is nu in balbezit. Abdelhamid geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hanna de bal. Boumijel bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumijel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Horta verovert de bal door een tackle van achteren. Horta geeft een lange en hoge pass. Daar is Amdouni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fekhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhi geeft de bal voor. Klungelig pakt Abdulla de bal. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani draait met de bal, schiet en ... Hammadou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Clayton onderschept slim de pass. Clayton probeert naar een medespeler te passen. Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani schiet op doel. Amdouni probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Clayton met een sublieme pass. Abu-Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Abdel met een sublieme pass. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani draait met de bal, schiet en ... Hammadou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nabil salas 44%, etoil 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nabil salas - etoil 1:1