Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tunisi Tawiel Bum
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


10e minuut.
Salim passt de bal met de wreef. Kriden is nu in balbezit. Kriden geeft een hoge lob. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram draait met de bal, schiet en ... Benzarti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bellil rent richting de bal. Maghzaoui onderschept slim de pass. Maghzaoui met een sublieme pass. Al-Akram is nu in balbezit. Al-Akram haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
El-Anwar rent richting de bal. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Rouissi passt de bal in één keer door. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bellil onderschept slim de pass. Bellil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hamdan de bal. Ramhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramhe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Haytham is nu in balbezit. Slama is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bouzaiene. Bouzaiene krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Sellimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rouissi is nu in balbezit. Er-Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Rouissi geeft de bal voor. Benzarti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram schiet op doel. Benzarti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechuragui is nu in balbezit. Mechuragui passt de bal in één keer door. Daar is Ramhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramhe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tunisi 44%, Tawiel Bum 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tunisi - Tawiel Bum 0:0

46e minuut.
Rouissi onderschept slim de pass. Rouissi met een sublieme pass. Al-Akram rent richting de bal. Al-Akram haalt uit met een fantastische trap. Benzarti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tunisi - Tawiel Bum 1:0

51e minuut.
Hamdan is nu in balbezit. Hamdan passt de bal met de wreef. Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouki is nu in balbezit. Kouki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mechuragui onderschept slim de pass. Mechuragui passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Salim de bal. Al-Akram is nu in balbezit. Al-Akram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tunisi - Tawiel Bum 2:0

55e minuut.
Ramhe passt de bal in één keer door. Ben Slimane rent richting de bal. Ben Slimane passt de bal zonder na te denken. Al-Akram rent richting de bal. Al-Akram haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
El-Anwar geeft een hoge lob. Inworp. Sellimi met een snelle inworp. Rouissi rent richting de bal. Rouissi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tunisi 52%, Tawiel Bum 48%.
tunisi - Tawiel Bum 2:0