Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tawiel Bum tunisi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


1e minuut.
Salim heeft problemen om de bal te vangen. Salim speelt de bal door. Klungelig pakt Al-Akram de bal. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. Benzarti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Salim rent richting de bal. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Rouissi met een sublieme pass. Al-Akram rent richting de bal. Al-Akram schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Souayah speelt de bal door. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi speelt de bal door. Al-Akram is nu in balbezit. Al-Akram haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rouissi is nu in balbezit. Er-Rai is nu in balbezit. Rouissi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Er-Rai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Er-Rai kan niet meer verder spelen. Gubsi komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Kouki kan de bal niet met de borst controleren. Kouki passt de bal in één keer door. Hanna is nu in balbezit. Ramhe verovert de bal door een tackle van achteren. Ramhe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gubsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubsi geeft een lange en hoge pass. Kouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ramhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramhe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouki verovert de bal door een tackle van achteren. Ramhe rent richting de bal. Kouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Bum 45%, tunisi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tawiel Bum - tunisi 0:0

57e minuut.
Souayah verovert de bal door een tackle van achteren. Bouzaiene is nu in balbezit. Kouki begaat een overtreding. Kouki krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kouki rent richting de bal. Kriden is nu in balbezit. Kouki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kriden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kriden zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Bum 43%, tunisi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tawiel Bum - tunisi 0:0