Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club sportifsfaxien sbiba
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Riahi rent richting de bal. Riahi passt de bal in één keer door. Haj Kacem is nu in balbezit. Haj Kacem schiet op doel. Lahcen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Abid probeert naar een medespeler te passen. Figlis rent richting de bal. Figlis speelt de bal door. Haj Kacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Kacem draait met de bal, schiet en ... Lahcen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Benzarti probeert naar een medespeler te passen. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Abid schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suwannakeeree raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. M`Hadhebi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Malle onderschept slim de pass. Malle geeft een lange en hoge pass. Riahi heeft problemen om de bal te vangen. Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Benzarti is nu in balbezit. Benzarti passt de bal in één keer door. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Haj-Saleh rent richting de bal. Hammadou bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Saleh onderschept slim de pass. Daar is Haj Kacem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haj Kacem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Malle geeft een hoge lob. Inworp. Benzarti met de inworp. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportifsfaxien 57%, sbiba 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club sportifsfaxien - sbiba 0:0

49e minuut.
M`Hadhebi kopt de bal weg. Thabet is nu in balbezit. Thabet passt de bal in één keer door. M`Hadhebi is nu in balbezit. M`Hadhebi schiet op doel. Latfayak bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Benzarti met een sublieme pass. Suwannakeeree rent richting de bal. M`Hadhebi heeft problemen om de bal te vangen. M`Hadhebi draait met de bal, schiet en ... Latfayak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club sportifsfaxien - sbiba 0:1

84e minuut.
Ismail passt de bal met de wreef. Abdulla geeft de bal voor. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree onderschept slim de pass. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportifsfaxien 55%, sbiba 45%.
club sportifsfaxien - sbiba 0:1