Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
! sbiba
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 21.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Khouaja is nu in balbezit. Tebet verovert de bal door een tackle van achteren. Tebet passt de bal met de wreef. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Suleiman speelt de bal door. Benzarti kan de bal niet met de borst controleren. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kalabane de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Benzarti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suwannakeeree maakt een snoekduik en kopt de bal. Ariffadillah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
! - sbiba 0:1

39e minuut.
Tebet met een sublieme pass. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suwannakeeree. Suwannakeeree krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ! 59%, sbiba 41%.
! - sbiba 0:1

51e minuut.
Kalabane met een harde bal richting middenveld. Daar is Ab Abel Udarnah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolgofiani kopt de bal weg. M`Hadhebi rent richting de bal. M`Hadhebi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hammadou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouelhi met een snelle inworp. Ab Abel Udarnah heeft problemen om de bal te vangen. Ab Abel Udarnah geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ! 68%, sbiba 32%.
! - sbiba 0:1
!