Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club sportifsfaxien fc firas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Salimi heeft problemen om de bal te vangen. Figlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi begaat een overtreding. Salimi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ismail rent richting de bal. Salkin verovert de bal door een tackle van achteren. Titsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Titsi draait met de bal, schiet en ... Abid probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Siamiadi met een harde bal richting middenveld. Titsi kopt de bal weg. Ismail heeft problemen om de bal te vangen. Salkin rent richting de bal. Salkin haalt uit met een fantastische trap. Latfayak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Haj-Saleh verovert de bal door een tackle van achteren. Haj-Saleh passt de bal zonder na te denken. Haj Kacem rent richting de bal. Haj Kacem draait met de bal, schiet en ... Siamiadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club sportifsfaxien - fc firas 1:0

27e minuut.
Klungelig pakt Falatah de bal. Riahi onderschept slim de pass. Riahi speelt de bal door. Haj Kacem rent richting de bal. Haj Kacem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bejaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Titsi onderschept slim de pass. Titsi met een sublieme pass. Salkin rent richting de bal. Salkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club sportifsfaxien - fc firas 1:1

38e minuut.
Mtimet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtimet geeft een hoge lob. Daar is Latfayak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haj Kacem is nu in balbezit. Haj Kacem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Al-Quarani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abid de bal. Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club sportifsfaxien - fc firas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportifsfaxien 54%, fc firas 46%.
club sportifsfaxien - fc firas 1:2

77e minuut.
Salimi met een sublieme pass. Bejaoui rent richting de bal. Chettaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Salkin is nu in balbezit. Salkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportifsfaxien 68%, fc firas 32%.
club sportifsfaxien - fc firas 1:2