Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc firas club sportifsfaxien
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Daar is Boussaidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boussaidi passt de bal zonder na te denken. Chettaoui rent richting de bal. Haj-Saleh verovert de bal door een tackle van achteren. Bugarani verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat. Haj Kacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Kacem draait met de bal, schiet en ... Siamiadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc firas - club sportifsfaxien 0:1

4e minuut.
Abid geeft een hoge lob. Inworp. Tizie met een snelle inworp. Titsi is nu in balbezit. Titsi schiet op doel. Latfayak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boussaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussaidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc firas - club sportifsfaxien 1:1

19e minuut.
Al-Quarani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figlis. Al-Quarani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Al-Quarani met een snel genomen vrije trap. Boussaidi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bejaoui. Bejaoui krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Titsi is nu in balbezit. Titsi met een sublieme pass. Abid bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussaidi verovert de bal door een tackle van achteren. Boussaidi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc firas 40%, club sportifsfaxien 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc firas - club sportifsfaxien 1:1

58e minuut.
Bugarani geeft een hoge lob. Inworp. Riahi met de inworp. Haj-Saleh rent richting de bal. Haj-Saleh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Haj-Saleh speelt de bal door. Riahi is nu in balbezit. Riahi speelt de bal door. Haj Kacem is nu in balbezit. Haj Kacem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bacha kopt de bal weg. Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chettaoui is nu in balbezit. Haj-Saleh onderschept slim de pass. Haj-Saleh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc firas 41%, club sportifsfaxien 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc firas - club sportifsfaxien 1:1