Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
etoil sbiba
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Hammadou geeft de bal voor. Suwannakeeree is nu in balbezit. Klungelig pakt M`Hadhebi de bal. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fekhi onderschept slim de pass. Benzarti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija begaat een overtreding. Hazalija krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Chettaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Fekhi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fekhi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Thabet geeft een lange en hoge pass. Hazalija probeert de bal aan de voet te houden. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ... Messaouy probeert de bal aan de voet te houden. Hammadou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Chettaoui met de inworp. Benzarti is nu in balbezit. Benzarti probeert naar een medespeler te passen. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Bartholomeu passt de bal met de wreef. Abid rent richting de bal. Abid speelt de bal door. Boumijel is nu in balbezit. Boumijel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
etoil - sbiba 1:0

44e minuut.
Thabet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rouissi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: etoil 54%, sbiba 46%.
etoil - sbiba 1:0

56e minuut.
Boumnijel rent richting de bal. Boumnijel speelt de bal door. Boumijel is nu in balbezit. Boumijel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
etoil - sbiba 2:0

60e minuut.
Klungelig pakt Nafarzani de bal. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi passt de bal zonder na te denken. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Messaouy rent richting de bal. Messaouy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benzarti met de inworp. M`Hadhebi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: etoil 62%, sbiba 38%.
etoil - sbiba 2:0