Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc firas Tawiel Bum
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Falatah rent richting de bal. Falatah geeft de bal voor. Daar is Ben Slimane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salkin rent richting de bal. Salkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc firas - Tawiel Bum 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Ramhe de bal. Kouki is nu in balbezit. Ramhe is nu in balbezit. Kouki is nu in balbezit. Kouki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Titsi verovert de bal door een tackle van achteren. Titsi met een sublieme pass. Klungelig pakt Salkin de bal. Salkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc firas - Tawiel Bum 2:0

24e minuut.
Titsi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mechuragui. Titsi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radhia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ben Slimane heeft problemen om de bal te vangen. Benzarti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc firas 38%, Tawiel Bum 62%.
fc firas - Tawiel Bum 2:0

49e minuut.
Kouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouki speelt de bal door. Al-Quarani is nu in balbezit. Ramhe verovert de bal door een tackle van achteren. Ramhe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc firas - Tawiel Bum 2:1

60e minuut.
Mechuragui met een sublieme pass. Slama is nu in balbezit. Slama probeert naar een medespeler te passen. Kouki rent richting de bal. Kouki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Salim is nu in balbezit. Salim met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falatah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tizie geeft een lange en hoge pass. Benzarti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Titsi speelt de bal door. Chettaoui rent richting de bal. Chettaoui passt de bal in één keer door. Salkin is nu in balbezit. Salkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc firas - Tawiel Bum 3:1

90e minuut.
Radhia met een sublieme pass. Chettaoui is nu in balbezit. Chettaoui passt de bal in één keer door. Salkin rent richting de bal. Salkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc firas 40%, Tawiel Bum 60%.
fc firas - Tawiel Bum 3:1