Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club sportifsfaxien nabil salas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Haj-Saleh kopt de bal weg. Klungelig pakt Hichem de bal. Haj Kacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Kacem haalt uit met een fantastische trap. Dradeni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club sportifsfaxien - nabil salas 1:0

6e minuut.
Bejaoui speelt de bal door. Daar is Bacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolgofiani verovert de bal door een tackle van achteren. Abu-Abdel rent richting de bal. Abu-Abdel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Clayton speelt de bal door. Bejaoui heeft problemen om de bal te vangen. Horta verovert de bal door een tackle van achteren. Abu-Abdel rent richting de bal. Abu-Abdel draait met de bal, schiet en ... Latfayak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Mtimet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abu-Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Abdel geeft een hoge lob. Abu-Abdel is nu in balbezit. Abu-Abdel schiet op doel. Latfayak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Figlis is nu in balbezit. El-Koraad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figlis. Figlis krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mtimet rent richting de bal. Bolgofiani verovert de bal door een tackle van achteren. Bolgofiani speelt de bal door. Abu-Abdel rent richting de bal. Abu-Abdel schiet op doel. Latfayak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportifsfaxien 53%, nabil salas 47%.
club sportifsfaxien - nabil salas 1:0

52e minuut.
Bejaoui onderschept slim de pass. Bejaoui speelt de bal door. Haj-Saleh rent richting de bal. Haj-Saleh schiet op doel. Dradeni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Riahi passt de bal zonder na te denken. Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Saleh probeert naar een medespeler te passen. Haj Kacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Kacem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Clayton passt de bal zonder na te denken. Bejaoui is nu in balbezit. Bolgofiani onderschept slim de pass. Abu-Abdel is nu in balbezit. Abu-Abdel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club sportifsfaxien - nabil salas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club sportifsfaxien 50%, nabil salas 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club sportifsfaxien - nabil salas 1:1