Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
étoile du sahel pale
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 12.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Essaifi geeft een hoge lob. Inworp. Lahmar met een snelle inworp. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nefzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El-Chamadi rent richting de bal. Saïbi begaat een overtreding. El-Chamadi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akacha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile du sahel - pale 0:1

9e minuut.
Daar is Benzarti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi passt de bal in één keer door. Souayah is nu in balbezit. Souayah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
étoile du sahel - pale 1:1

13e minuut.
Hunyadi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Souayah de bal onder controle te krijgen. Oueslati is nu in balbezit. Souayah is nu in balbezit. Souayah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Abdelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Chamadi rent richting de bal. El-Chamadi draait met de bal, schiet en ... Tizie heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
El-Chamadi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is El-Chamadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Chamadi speelt de bal door. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Saïbi heeft problemen om de bal te vangen. El-Chamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïbi begaat een overtreding. Saïbi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile du sahel 62%, pale 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
étoile du sahel - pale 1:1

55e minuut.
Abdelli rent richting de bal. Inworp. Abdelli met de inworp. El-Chamadi is nu in balbezit. El-Chamadi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Akacha speelt de bal door. El-Chamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamadi passt de bal zonder na te denken. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen draait met de bal, schiet en ... M`Hadhebi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Nisawi geeft de bal voor. Inworp. Abdelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Chamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamadi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ait Lahcen rent richting de bal. Ait Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile du sahel - pale 1:2

87e minuut.
El-Chamadi passt de bal in één keer door. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi probeert naar een medespeler te passen. Souayah rent richting de bal. Souayah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile du sahel 47%, pale 53%.
étoile du sahel - pale 1:2