Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
smilers FIRAS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Sad Hujayrah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ben Neticha komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Dhif is nu in balbezit. Dhif passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bartholomeu de bal. Ali Yacoub is nu in balbezit. Ali Yacoub draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella geeft de bal voor. Bouazizi probeert naar een medespeler te passen. Clayton heeft problemen om de bal te vangen. Clayton haalt uit met een fantastische trap. Mert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bakri de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
smilers - FIRAS 0:1

42e minuut.
Dhif is nu in balbezit. Dhif passt de bal in één keer door. Daar is Ali Yacoub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ali Yacoub schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
smilers - FIRAS 1:1

44e minuut.
Rouzijak probeert de bal aan de voet te houden. El Makhloufi is nu in balbezit. Bakri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Makhloufi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. El Makhloufi kan niet meer verder spelen. Benjeddi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smilers 52%, FIRAS 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
smilers - FIRAS 1:1

50e minuut.
Limam kopt de bal weg. Bartholomeu probeert de bal aan de voet te houden. Ben Neticha met een sublieme pass. Clayton is nu in balbezit. Clayton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
smilers - FIRAS 1:2

74e minuut.
Ghenania geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kabella de bal onder controle te krijgen. Bartholomeu is nu in balbezit. Rouzijak verovert de bal door een tackle van achteren. Rouzijak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
smilers - FIRAS 2:2

86e minuut.
Ben Neticha geeft een hoge lob. Clayton rent richting de bal. Tuama maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tuama naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Ben Neticha kopt de bal weg. Dhif geeft een lange en hoge pass. Qasem Ibn-Faisal speelt de bal door. Clayton rent richting de bal. Clayton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smilers 31%, FIRAS 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
smilers - FIRAS 2:2