Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jed stade tn
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ghanmi rent richting de bal. Toumi onderschept slim de pass. Al-Ghamdi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Al-Ghamdi krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Hamdan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghorbel is nu in balbezit. Bolgofiani verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gubsi de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Thagafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi geeft de bal voor. Ghanmi rent richting de bal. Toumi verovert de bal door een tackle van achteren. Toumi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Jlidi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Huayata zal de hoekschop nemen. Gubsi springt en kopt de bal. Zouaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hamdan passt de bal zonder na te denken. Daar is Toumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toumi passt de bal met de wreef. Gubsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubsi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Al-Ghamdi passt de bal met de wreef. Daar is Keren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gubsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubsi schiet op doel. Bouaziz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ghorbel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El-Chamid komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Jlidi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huayata met een snelle inworp. Toumi rent richting de bal. Toumi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jed 50%, stade tn 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jed - stade tn 0:0

64e minuut.
Chettaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamid is nu in balbezit. El-Chamid passt de bal in één keer door. Chettaoui is nu in balbezit. Chettaoui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jed - stade tn 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jed 59%, stade tn 41%.
jed - stade tn 0:1
jed