Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adedm.sadkaoui@yahoo.fr AS Kassrine
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Messaouy geeft een hoge lob. Machranai is nu in balbezit. Châar is nu in balbezit. Al-Ghamdi rent richting de bal. Al-Ghamdi draait met de bal, schiet en ... Boujelbene bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
adedm.sadkaoui@yahoo.fr - AS Kassrine 1:0

10e minuut.
Noueili bereikt de bal nog maar net als eerste. Noueili geeft een lange en hoge pass. Nefci kopt de bal weg. Abdelli rent richting de bal. Abdelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Adjoulnija speelt de bal door. Abdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelli passt de bal zonder na te denken. Al-Ghamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Adjoulnija onderschept slim de pass. Adjoulnija geeft een lange en hoge pass. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai haalt uit met een fantastische trap. Boujelbene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adedm.sadkaoui@yahoo.fr - AS Kassrine 2:0

40e minuut.
Sbaï geeft een lange en hoge pass. Châar bereikt de bal nog maar net als eerste. Châar geeft een hoge lob. Sdiri is nu in balbezit. Sdiri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adedm.sadkaoui@yahoo.fr 43%, AS Kassrine 57%.
adedm.sadkaoui@yahoo.fr - AS Kassrine 2:0

47e minuut.
Hammi rent richting de bal. Sdiri onderschept slim de pass. Nefci bereikt de bal nog maar net als eerste. Sdiri is nu in balbezit. Sdiri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adedm.sadkaoui@yahoo.fr - AS Kassrine 2:1

84e minuut.
Adjoulnija met een sublieme pass. Azaiez bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaiez met een sublieme pass. Al-Ghamdi rent richting de bal. Al-Ghamdi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adedm.sadkaoui@yahoo.fr 35%, AS Kassrine 65%.
adedm.sadkaoui@yahoo.fr - AS Kassrine 2:1