Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
smilers jed
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mkacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak passt de bal in één keer door. Ali Yacoub is nu in balbezit. Ali Yacoub haalt uit met een fantastische trap. Khaled bokst de bal weg.

7e minuut.
Gubsi geeft de bal voor. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan geeft de bal voor. Gubsi maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Tuama de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ghenania zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dhif met een sublieme pass. Klungelig pakt Ali Yacoub de bal. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak schiet op doel. Khaled kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Jelassi rent richting de bal. Ghenania is nu in balbezit. Ghenania probeert naar een medespeler te passen. Ali Yacoub is nu in balbezit. Ali Yacoub schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ghenania verovert de bal door een tackle van achteren. Ghenania geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ali Yacoub de bal. Ali Yacoub haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
smilers - jed 1:0

28e minuut.
Ghenania met een sublieme pass. Ali Yacoub rent richting de bal. Mkacher begaat een overtreding. Mkacher krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ghenania met een snelle inworp. Rouzijak is nu in balbezit. Al-Juniy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rouzijak raakt geblesseerd tijdens het duel. Rouzijak komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rouzijak geeft de bal voor. Rubeen heeft problemen om de bal te vangen. Ali Yacoub rent richting de bal. Ali Yacoub schiet op doel. Thagafi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
smilers - jed 2:0

42e minuut.
Rouzijak onderschept slim de pass. Thagafi onderschept slim de pass. Thagafi speelt de bal door. Ali Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali Yacoub schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smilers 31%, jed 69%.
smilers - jed 2:0

61e minuut.
Bakri geeft een hoge lob. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi probeert naar een medespeler te passen. Ali Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali Yacoub draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jlidi probeert naar een medespeler te passen. Al-Juniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Juniy passt de bal in één keer door. Gubsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubsi schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Jlidi kopt de bal weg. Thagafi geeft de bal voor. Jelassi rent richting de bal. Ali Yacoub is nu in balbezit. Ali Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smilers 47%, jed 53%.
smilers - jed 2:0
jed