Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stade tn FIRAS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Doeltrap. Zouaoui trapt de bal weg. El Makhloufi kopt de bal weg. Clayton is nu in balbezit. Clayton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stade tn - FIRAS 0:1

11e minuut.
Ghanmi rent richting de bal. El Makhloufi onderschept slim de pass. El Makhloufi probeert naar een medespeler te passen. Clayton is nu in balbezit. Clayton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ghazouani verovert de bal door een tackle van achteren. Bartholomeu onderschept slim de pass. Bartholomeu met een sublieme pass. Clayton rent richting de bal. Clayton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
El-Anwar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Benabdelkader met een snelle inworp. El Makhloufi heeft problemen om de bal te vangen. El Makhloufi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Ghazouani de bal onder controle te krijgen. El Makhloufi is nu in balbezit. El Makhloufi passt de bal met de wreef. Clayton rent richting de bal. Clayton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sad Hujayrah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hichem begaat een overtreding. Hichem krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Chettaoui rent richting de bal. Ghazouani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu onderschept slim de pass. Chettaoui is nu in balbezit. Chettaoui draait met de bal, schiet en ... Benhalimaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Qasem Ibn-Faisal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chechia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghazouani rent richting de bal. Ghazouani geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stade tn - FIRAS 1:1

45e minuut.
Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazouani onderschept slim de pass. Ghazouani passt de bal met de wreef. Chettaoui rent richting de bal. Chettaoui schiet op doel. Benhalimaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stade tn 60%, FIRAS 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stade tn - FIRAS 1:1

51e minuut.
Ghazouani passt de bal zonder na te denken. Al-Ghamdi is nu in balbezit. Al-Ghamdi geeft een lange en hoge pass. Abdulla rent richting de bal. Abdulla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Chechia passt de bal met de wreef. Chettaoui rent richting de bal. Sad Hujayrah rent richting de bal. Chettaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Chettaoui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
El-Anwar probeert naar een medespeler te passen. Bartholomeu is nu in balbezit. Chettaoui onderschept slim de pass. Ghazouani is nu in balbezit. Ghazouani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ghazouani geeft een lange en hoge pass. Keren heeft problemen om de bal te vangen. El Makhloufi is nu in balbezit. El Makhloufi schiet op doel. Zouaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stade tn - FIRAS 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stade tn 35%, FIRAS 65%.
stade tn - FIRAS 1:2