Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Kassrine stade tn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiene schiet op doel. Jlidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kabella onderschept slim de pass. Al-Ghamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella onderschept slim de pass. Kabella geeft een lange en hoge pass. Bouzaiene krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaziri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefci verovert de bal door een tackle van achteren. Nefci geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jaziri rent richting de bal. Jaziri geeft een lange en hoge pass. Bouzaiene is nu in balbezit. Bouzaiene schiet op doel. Zouaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
El-Anwar geeft een hoge lob. Inworp. Jaziri met de inworp. Nefci rent richting de bal. Nefci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nefci speelt de bal door. Bouzaiene rent richting de bal. Jlidi rent richting de bal. Bouzaiene verovert de bal door een tackle van achteren. Bouzaiene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Kassrine - stade tn 1:0

29e minuut.
Ghanmi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El-Chamid komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Messaouy passt de bal in één keer door. Bouzaiene rent richting de bal. Nefci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefci draait met de bal, schiet en ... Zouaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Châar rent richting de bal. Ghorbel verovert de bal door een tackle van achteren. Ghorbel met een sublieme pass. Chettaoui is nu in balbezit. Chettaoui schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Kassrine - stade tn 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Kassrine 52%, stade tn 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Kassrine - stade tn 1:1

49e minuut.
Ghorbel kopt de bal weg. Klungelig pakt Noueili de bal. Chettaoui onderschept slim de pass. Chettaoui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Kassrine - stade tn 1:2

51e minuut.
Nefci bereikt de bal nog maar net als eerste. Chettaoui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nefci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Châar met een snel genomen vrije trap. Keren heeft problemen om de bal te vangen. Bouzaiene onderschept slim de pass. Bouzaiene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Boughamni onderschept slim de pass. Boughamni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Chamid met een snelle inworp. Abdulla geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Jaziri is nu in balbezit. El-Anwar verovert de bal door een tackle van achteren. El-Anwar speelt de bal door. Abdulla rent richting de bal. Abdulla geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Kassrine 52%, stade tn 48%.
AS Kassrine - stade tn 1:2