Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIRAS esprons
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
El Makhloufi kopt de bal weg. Hichri heeft problemen om de bal te vangen. Clayton is nu in balbezit. Clayton haalt uit met een fantastische trap. Mkacher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FIRAS - esprons 1:0

25e minuut.
Clayton passt de bal zonder na te denken. Falatah bereikt de bal nog maar net als eerste. El Makhloufi is nu in balbezit. Clayton rent richting de bal. Clayton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIRAS 42%, esprons 58%.
FIRAS - esprons 1:0

48e minuut.
Juma geeft de bal voor. Hichem geeft een lange en hoge pass. El Makhloufi rent richting de bal. Clayton rent richting de bal. Clayton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FIRAS - esprons 2:0

68e minuut.
Juma met een snelle inworp. El Khalifa rent richting de bal. El Khalifa passt de bal zonder na te denken. Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
El Makhloufi passt de bal in één keer door. Bartholomeu rent richting de bal. Bartholomeu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Clayton de bal. Clayton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zahmoul de bal. Clayton rent richting de bal. Clayton draait met de bal, schiet en ... Mkacher bokst de bal weg.

76e minuut.
El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa passt de bal zonder na te denken. Riafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiene is nu in balbezit. Bouzaiene schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Hichri is nu in balbezit. Hichri speelt de bal door. Klungelig pakt Falatah de bal. El Makhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Makhloufi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIRAS 32%, esprons 68%.
FIRAS - esprons 2:0