Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Kassrine jed
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kubane is nu in balbezit. Kubane passt de bal met de wreef. Khaled met een sublieme pass. Gubsi is nu in balbezit. Gubsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hamdan is nu in balbezit. Hamdan passt de bal in één keer door. Safi speelt de bal door. Gubsi rent richting de bal. Gubsi schiet op doel. Boujelbene bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jelassi met de inworp. Mkacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkacher probeert naar een medespeler te passen. Gubsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubsi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bouzaiene rent richting de bal. Jelassi rent richting de bal. Bouzaiene onderschept slim de pass. Nefci is nu in balbezit. Nefci schiet op doel. Khaled probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Kassrine 44%, jed 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Kassrine - jed 0:0

64e minuut.
Gubsi met een sublieme pass. Zouabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni is nu in balbezit. Gubsi onderschept slim de pass. Gubsi schiet op doel. Boujelbene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Hamdan controleert de bal met de borst. Zouabi rent richting de bal. Safi begaat een overtreding. Safi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Châar rent richting de bal. Châar passt de bal zonder na te denken. Daar is Gubsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gubsi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Boughamni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boughamni met een sublieme pass. Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Kassrine 48%, jed 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Kassrine - jed 0:0