Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
المنستير nst
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Benabdelkader geeft de bal voor. Suwannakeeree kopt de bal weg. Salhi heeft problemen om de bal te vangen. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
المنستير - nst 0:1

3e minuut.
El-Suleiman passt de bal zonder na te denken. Haytham heeft problemen om de bal te vangen. Hanzali onderschept slim de pass. Salhi is nu in balbezit. Salhi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Benabdelkader is nu in balbezit. AL-Sherki rent richting de bal. AL-Sherki passt de bal in één keer door. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Suwannakeeree probeert naar een medespeler te passen. Salhi rent richting de bal. Salhi probeert naar een medespeler te passen. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fahmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mekni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Suwannakeeree met de inworp. Salhi rent richting de bal. Salhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Guigani heeft problemen om de bal te vangen. Guigani geeft een hoge lob. Inworp. Driedi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suwannakeeree geeft de bal voor. Fahmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanzali is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
المنستير - nst 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: المنستير 55%, nst 45%.
المنستير - nst 0:2

54e minuut.
Trabelsi speelt de bal door. Haytham bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali rent richting de bal. Hanzali haalt uit met een fantastische trap. Fahmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
المنستير - nst 0:3

90e minuut.
Dermech is nu in balbezit. Atachi verovert de bal door een tackle van achteren. Atachi speelt de bal door. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: المنستير 49%, nst 51%.
المنستير - nst 0:3