Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jouini ltwal
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Gubsi onderschept slim de pass. Gubsi speelt de bal door. Chouchane is nu in balbezit. Maamria onderschept slim de pass. Maamria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gubsi is nu in balbezit. Gubsi speelt de bal door. Klungelig pakt Sassi de bal. Sassi haalt uit met een fantastische trap. Horta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jouini - ltwal 1:0

24e minuut.
Klungelig pakt Gubsi de bal. Louvini bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvini geeft een lange en hoge pass. Maamria rent richting de bal. Maamria haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
El-Talib is nu in balbezit. Mhamdi verovert de bal door een tackle van achteren. Mhamdi speelt de bal door. Laroussi rent richting de bal. Laroussi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jouini - ltwal 2:0

32e minuut.
Horta trapt de bal weg van het doel. Zitoun kopt de bal weg. Machranai heeft problemen om de bal te vangen. Maamria is nu in balbezit. Maamria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Machranai verovert de bal door een tackle van achteren. Selmi is nu in balbezit. Selmi passt de bal in één keer door. Maamria bereikt de bal nog maar net als eerste. Maamria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jouini - ltwal 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jouini 63%, ltwal 37%.
Jouini - ltwal 2:1

64e minuut.
Mhamdi geeft de bal voor. Zerrouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerrouki probeert naar een medespeler te passen. Laroussi is nu in balbezit. Laroussi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Louvini rent richting de bal. Louvini geeft de bal voor. Klungelig pakt Hichem de bal. Maamria bereikt de bal nog maar net als eerste. Maamria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jouini - ltwal 2:2

82e minuut.
Louvini passt de bal zonder na te denken. Selmi is nu in balbezit. Selmi haalt uit met een fantastische trap. Maamria bereikt de bal nog maar net als eerste. Maamria schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Hichem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marzaoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hichem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marzaoubi raakt geblesseerd tijdens het duel. Selmi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Yazdanyar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jouini 45%, ltwal 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jouini - ltwal 2:2